Награда от литературен конкурс


В XIV Национален конкурс за детска хумористична литературна творба „Присмехулници“ 2021 г. с  международно участие Мария Деведжиева от VII а клас на Средно училище „Свети свети Кирил и Методий“, град Пловдив, спечели специалната награда „Човешка библиотека“.  

Със стихотворението си „На мегдана“ нашата седмокласничка показа своя талант да вижда забавното в света около себе си, да го пресъздава в собствена творба и по този начин да предава на другите позитивизма и чувството си за хумор.


Поздравления, Мария! 

XIX Национален конкурс на Министерство на образованието и науката „Бог е любов“


В края на тази учебна година можем да се похвалим и с още награди на национално ниво! Седмокласничката Анна-София Недева и десетокласничката Велислава Велева са лауреати на XIX Национален конкурс на Министерство на образованието и науката „Бог е любов“. Момичетата бяха оценени от национално жури и заслужено бяха отличени с грамоти и награди за литературните си произведения.

Желаем им още бъдещи успехи!

Национално състезание по изобразително изкуство „Лаборатория за изкуство“


Александра Ганева от V клас и Цветилена Маринова от X клас получават индивидуални грамоти за участие на националния кръг в Национално състезание по изобразително изкуство „Лаборатория за изкуство“. Поздравления на момичетата, желаем им много вдъхновение и творчески успехи! 

XII Международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници“

За поредна година наши талантливи деца от клуба по интереси „Дигитална фотография и дизайн“ с ръководител Марина Нанкова печелят награди от XII Международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници“ – Хасково 2021. Въпреки извънредните обстоятелства тази година три ученички от VIII и IX клас.

Бронзов медал за рисунка спечели: Гергана Гвоздева – VIII a клас;

Конкурсът се организира с подкрепата на Еврокомисаря по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел.